fbpx

Betrek jeugd bij corona maatregelen

ONS.Vlaardingen heeft direct na het persmoment van premier Rutte met de oproep (ook aan lokale politici) om de jeugd te betrekken bij de genomen, en nog te nemen, corona maatregelen, het college van B & W de volgende vragen gesteld:

  • Kunnen wij dit binnen Vlaardingen organiseren met een afvaardiging van geïnteresseerde partijen?

  • Waar kunnen wij dit organiseren op een corona proof manier?

  • Binnen welke termijn kunnen wij dit organiseren?

  • Kan hier de burgemeester en/of wethouder(s) bij betrokken worden?

  • Hoe kunnen wij dit communiceren met de Vlaardingse jeugdige inwoners?

Wij als lokale politieke partij voelen ons aangesproken om dit initiatief te nemen maar veel beter zou het zijn als wij dit met alle Vlaardingse politici of partijen doen. Voor ONS.Vlaardingen heeft de Vlaardingse jeugd altijd een hoge prioriteit gehad, zo betrekken we continu de jeugd bij beslissingen en is ONS steunraadslid Thom van Vugt 24 jaar oud.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.