fbpx

BUITENRUIMTE NAAR HOGER NIVEAU

Zoals u op ONZE Facebook pagina heeft kunnen lezen wil ONS.Vlaardingen de buitenruimte naar een hoger niveau tillen. ONS raadslid Ben Vuijk heeft in de video uitgelegd wat deze ‘niveaus’ precies inhouden.
De buitenruimte is uw contact met de stad en om dat verloederd te zien laat wat ONS betreft echt zien dat Vlaardingen het financieel moeilijk heeft.
Echter, als een stad er schoon en gezellig uit ziet merken de inwoners dit direct en passen (onbewust) hun gedrag aan.

Deze argumenten, die er ook tijdens de werkgroep besprekingen van het Herstelplan waren, en die wij samen met andere partijen gebruikten, zijn nog steeds geldig. In een situatie dat de gemeente zijn financiën moet aanpassen aan de omstandigheden is het gebleken in het verleden, hiermee bedoelen we de bezuinigingsoperatie van 2015, dat als het onderhoudsniveau van de openbare ruimte niet op orde is, dat het beeld van een verpauperde stad versterkt en dan is de relatie met de ombuigingen een verkeerd signaal.
Daarom pleit ONS.Vlaardingen om het voorgenomen upgraden van de openbare ruimte zoals wij die bij het Herstelplan hebben bedacht niet te schrappen, onze ideeën over dit punt, werden vorige week bij de behandeling van de aandachtsgebieden nog eens benadrukt door de projectleider aandachtsgebieden, die ook aangaf dat het beeld van de openbare ruimte een bijdrage levert aan het beeld dat men heeft over de leefbaarheid.

In deze presentatie van de gemeente ziet u visueel deze verschillen:

Klik hier voor de visualisatie van de verschillende niveaus van de buitenruimte!

Zie de volledige toelichting hier, in het amendement wat wij donderdag zullen aandragen:

Klik hier voor ONS amendement voor de begroting!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.