Over ONS

Welkom op de site van ONS.Vlaardingen, dé lokale partij die zich met zijn eigen DNA onderscheidt in onze stad. Wij staan bekend om onze unieke manier van politiek bedrijven, waarbij we altijd en overal aanwezig zijn, voorop lopen en ons vastbijten in kwesties zonder los te laten. Met lef en creativiteit gaan we aan de slag, altijd met een duidelijke visie en een snel tempo. Onze focus ligt op de wijken en de mensen, want zij zijn waar het écht om draait.

Bij ONS.Vlaardingen draait alles om participatie. We stellen onze inwoners radicaal centraal. Hun initiatieven worden serieus genomen, we gaan actief de wijken in om te luisteren naar klachten en wensen, en we ontwikkelen plannen samen met hen. Communicatie staat bij ons hoog in het vaandel; we zorgen voor vroegtijdige en volledige informatievoorziening. Bovendien willen we inwoners letterlijk een stem geven in het stadsbestuur, zodat de lokale democratie innoveert naar een niveau waarin hun directe invloed verder reikt dan eens in de vier jaar hun stem laten horen.

ONS.Vlaardingen gelooft dat een bruisende stad hand in hand gaat met een bloeiende horeca en een levendige binnenstad. We erkennen de moeilijke tijden die de horeca heeft doorgemaakt en nog steeds doormaakt. Als gemeente willen we de omstandigheden zo creëren dat vergunningen voor het horeca centrumgebied niet conflicteren met bestemmingsplannen. Daarnaast zetten we in op het bevorderen van evenementen, vooral in het centrum, om een klimaat te scheppen voor een levendige en bruisende stad.

Bij ONS.Vlaardingen staat de gemeente in dienst van u, de inwoners. Wij gaan voor een vernieuwende, betrokken en actieve aanpak waarbij participatie en betrokkenheid centraal staan. Laten we samen bouwen aan een Vlaardingen waar iedereen zich gehoord voelt en zich thuis kan voelen.