Onze mensen

Leidinggeven zit hem
in het bloed. Bouwde vanuit een sportieve judojeugd een gestaag groeiende carrière op als aanvoerder van diverse besturen. Leerde als ondernemer wat het is om je doel te bereiken en daar alles voor over te hebben. Vasthoudend en scherpzinnig zijn twee van zijn eigenschappen

Email: Frans.Hoogendijk@vlaardingen.nl

Josette is een bekende sociale verschijning in de Westwijk. Werkt op de basisscholen in de wijk, deed de Buurtwhatsapp en Kledingbank. Observeert graag, analyseert met liefde, is een creatieve denker. Mag gerust een bruggenbouwer genoemd worden.

 

“Voordat zij raadslid werdt, was Josette al actief in de Westwijk, als een echte wijkburgemeester. Signalen doorgeven, meedenken, acties opzetten; eigenlijk precies op de manier waarop zij nu als raadslid actief is. Korte lijnen, gericht op oplossingen en zonder aanzien des persoon. Josette is nieuwe democratie in de praktijk.

Email:Josette.hogewoning@Vlaardingen.nl

Vandaag de dag is het handig om mensen binnen je partij te hebben die naast politieke bevlogenheid thuis zijn in de wereld van de IT. Daar waar nullen en enen de dienst uitmaken voelt Raymond van Haren zich als een vis in het water.

Na zijn studie Bedrijfskundige Informatica heeft hij na enkele jaren in het bedrijfsleven gewerkt te hebben, zijn draai gevonden bij de Rijksoverheid waar hij sinds 2007 in dienst is. Vanaf 2014 is hij als IT auditor werkzaam voor het Ministerie van Binnenlandse Zaken.

Email: Raymond.vanharen@Vlaardingen.nl

In het dagelijkse leven is Thom douanier en mag daarnaast graag een
bezoekje afleggen aan de Vlaardingse horeca. Als steunraadslid was Thom alert op stadsontwikkeling, probeert hij de lokale klimaatgekte binnen proporties te houden en houdt hij van het opknappen van relatief kleine dingen als de Visbank, muurschilderingen en een betere plek zoeken voor de stadsomroeper (met informatief bordje).

Thom is sinds juni 2022 raadslid, nadat hij zijn vriend en politieke voorbeeld Ben Vuijk opvolgde na zijn overlijden. Hij zet zich onder andere in voor jongeren en Vlaardingen op de kaart te zetten.

Email: Thom.vanvugt@Vlaardingen.nl

Email:
Thijs.pincevanderaa@vlaardingen.nl

Email: Frans.Hoogendijk@vlaardingen.nl

De fractie van ONS.Vlaardingen zit voorafgaand aan een raadsvergadering samen met de leden om de raadsagenda te bespreken. Wilt u ook input leveren aan onze fractie en daarmee invloed uitoefenen op Vlaardingen? Word dan vandaag lid!